İçeriğe geç

Başçiftlik Kaymakamı Kimdir

Kaymakam Serhat Satış kimdir?

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Kayseri’de tamamladı. 2022 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Niğde valiliği için kaymakam adayı olarak meslek hayatına başladı.

Kaymakam Gonul Uçar kimdir?

İstanbul Bilgi Üniversitesi ve Liverpool Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü mezunu olan Kaymakamımız, 2022 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı Sınavı’nda başarılı olarak 111. dönem Kaymakam Adayı olmuştur.

Ilgaz Kaymakamı Burak Yılmaz kimdir?

Burak YILMAZ lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamlamıştır. Kaymakam YILMAZ evli olup orta düzeyde İngilizce bilmektedir. Mesleki geçmişi; 2017 yılında Erzurum Valiliği’nde kaymakam adayı olarak mülki idare memuru olarak göreve başlamıştır.

Marmara Kaymakamı kimdir?

Süleyman Aksoy | Marmara Kaymakamı olarak göreve başlayan Kaymakam Elif Çelik’i ilçemizde ağırladık ve hayırlı olmasını diledik….

En genç kaymakam kim?

Laçin’de Türkiye’nin en genç kaymakamı olarak görev yapan genç kaymakam, 2021 yılında Acıgöl ilçesinin kaymakamı olarak atandı. YILDIZ KİMDİR? Emine Karataş Yıldız, 1995 yılında Yozgat’ta doğdu ve ilk, orta ve lise eğitimini Yozgat’ta tamamladı.

Selver Esra Arik kimdir?

Bakanlığın 30 Nisan 2024 tarihli onayı ile Düzce’nin Gölyaka İlçesi Kaymakam Yardımcılığı görevine atanan Selver Esra Arık, Adıyaman Deprem Koordinasyon Merkezi’nden 111.

Burak Öz Kaymakam kimdir?

Kaymakam Piraziz 1991 yılında Ankara’da doğan kaymakamımız Burak ÖZ, ilk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra 2016 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu. 2017 yılında Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kurdu ve 2020 yılında mezun oldu.

Kaymakam Nazlı Demir kaç yaşında?

Değerli Kaymakamımız 1986 yılında Siirt’in Tillo ilçesinde doğdu. İlköğrenimini burada, lise öğrenimini ise Siirt merkezde tamamladı. 2004 yılında Dumlupınar Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’ne girdi. 2008 yılında bölümünden birincilikle mezun oldu.

Kaymakam Ömer Kalaylı kimdir?

Kaymakamımız Ömer KALAYLI, 1979 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş’ta tamamladıktan sonra, 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.

M. Fırat Taşolar kimdir?

Mustafa Fırat TAŞOLAR, 18 Şubat 1981’de Kahramanmaraş’ta doğdu. Babasının memuriyeti nedeniyle ilk ve orta öğrenimini farklı yerlerde tamamladıktan sonra 1996 yılında Kastamonu M. Kaya Anadolu Lisesi’nden, 1999 yılında ise Kahramanmaraş Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi’nden mezun oldu…

Hüseyin Taha Fidan kimdir?

Anadolu Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü’nde Ekonomi Yüksek Lisans programında eğitimine devam eden İlçe Kaymakamımız Hüseyin Taha FİDAN, 09.10.

Çankırı Ilgaz Kaymakamı kimdir?

Kaymakamımız Sayın Burak YILMAZ, Mevlid Kandili dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Kaymakam Elif Koz kimdir?

1998 yılında Sakarya’da doğan Kaymakamımız Elif KOZ; İlk, orta ve lise öğrenimini Sakarya’da tamamladıktan sonra Sakarya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Fakültesi’nden mezun oldu.

Elif Çelik Kaymakam nereli?

11 Nisan 1997’de Siirt’in Eruh ilçesinde doğan Kaymakamımız, ilk ve orta öğrenimini Eruh’ta, lise öğrenimini ise Diyarbakır Sosyal Bilimler Lisesi’nde tamamladı.

Datça Kaymakamı Murat Atıcı kimdir?

1985 yılında Elazığ’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini 2003 yılında Elazığ’da tamamladı. 2003-2005 yılları arasında Fırat Üniversitesi’nde elektrik-elektronik mühendisliği okudu. 2005 yılında bu bölümden ayrılarak Ankara Üniversitesi İşletme Fakültesi Siyaset Bilimi Bölümü’ne girdi ve 2009 yılında bu fakülteden mezun oldu.

Serhat Doğan kimdir?

Serhat DOĞAN 1986 yılında Erzincan’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2009 yılında İstanbul’da İşletme bölümünde lisans eğitimini tamamladıktan sonra mülki idare amiri oldu ve kaymakamlık kursunu mükemmel sonuçlarla tamamladı.

Serhat Doğan nereli?

Profil bilgileri: Doğum tarihi/yaşı: 10 Ocak 1994 (30), Doğum yeri: Mardin, Uyruğu: Türkiye, Antrenörlük lisansı: C lisansı

Lapseki Kaymakamı kimdir?

Lapseki Belediyesi | Belediye Başkanımız Atilla Öztürk, Lapseki Kaymakamı Emre Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Berat Demirtuğ, İlçe Emniyet Müdürü Faruk…

Tokat Vali Yardımcısı kimdir?

13.07.2020 tarih ve 2020/362 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Tokat Vali Yardımcılığı görevine atanan Osman SARI, 17.08.2019 tarihinde;

Tavsiyeli Bağlantılar: Türkiyenin En Kısa Insanı Kimdir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Parayı Elden Alan Escort